Wij varen naast je

Of je nu in de containervaart, droge bulkvaart, tankvaart of sleep- en duwvaart actief bent: ons hoef je niet te vertellen dat het hard werken is aan boord. Maar levert dat harde werken ook genoeg op? Natuurlijk is jouw vakmanschap belangrijk. Maar of je succesvol bent in de binnenvaart, hangt ook voor een belangrijk deel af van zaken als de financiering, het loonkostenniveau en de kwaliteit van je ondernemerschap.

Gelukkig hoef je niet alles zelf te weten en sta je er niet alleen voor. Wij varen naast je en helpen je om op de juiste momenten de juiste keuzes te maken. Keuzes die werken in jouw financieel voordeel.

Snelheid is één van onze kwaliteiten

En dan gebeurt het opeens: de motor van je schip stopt ermee. In een vloek en een zucht moet er een oplossing komen. Je financiële dienstverleners leunen achterover. Van ons kun je het tegenovergestelde verwachten. Wij schieten in de actiestand en gaan zaken voor je regelen. Zodat de tijd dat je niet vaart wordt beperkt en je winstderving is te overzien.

Het is slechts een voorbeeld waarmee we willen benadrukken dat we jouw belangen als binnenvaartschipper verdomd goed kennen. Maar ook de belangen van de verzekeraars en banken. Wij weten hoe je in zo’n situatie bij deze partijen snel zaken geregeld krijgt.

Zonder informatie geen snelheid

In situaties die financieel een grote impact hebben op jouw bedrijf kunnen wij snel handelen als je administratie op zo’n momenten is bijgewerkt. Alleen dan kunnen wij de benodigde informatie eruit trekken en direct schakelen met de financiële dienstverleners waarvan jij afhankelijk bent.

Het op tijd beschikken over informatie is voor ons een groot goed. Wij willen jouw financiële administratie bij voorkeur altijd up-to-date hebben, omdat het in jouw voordeel werkt. Wat er kan gebeuren als je administratie niet actueel is? Dan loop je achter de feiten aan en kan bijvoorbeeld een investeringsvoorstel net niet op tijd worden ingediend. Of mis je de boot bij het aanvragen van een aantrekkelijke subsidie.

Meer weten?

Neem direct contact op met één van onze adviseurs